Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto helpottaa arkeasi ja vähentää paperipinoa työpöydällä. Lähetä myyntilaskut, maksa ostolaskut, tallenna kuitit, hoida palkanmaksut ja seuraa yrityksen taloutta reaaliajassa. Hallinnoi yrityksen taloutta yhdestä paikasta, millä tahansa laitteella. . Sähköinen taloushallinto sopii kaiken kokoisille yrityksille, yhden hengen yrityksistä isompiin konserneihin. 

Halutessasi hoidamme kirjanpidon myös perinteisin menetelmin ilman, että asiakkaan tarvitsee käyttää sähköisen taloushallinnon ohjelmistoa.

Kirjanpito & Tilinpäätös

Tilinpäätös on olennainen osa yrityksen kirjanpitoa, yhteenveto yrityksen liiketoiminnasta, tuloksesta ja varallisuudesta. Anna ammattilaisen huolehtia yrityksesi kirjanpidosta. Toimitamme sinulle kuukausittain raportit kaikista yrityksesi tuloista ja menoista. Vältyt yllätyksiltä tilinpäätöksissä ja saat tarkkaa tietoa yrityksesi liiketoiminnasta.

Tarjoamme myös tilinpäätöksen läpikäynnin ja analysoinnin asiakkaallemme.

Laskutus ja myyntisaatavien seuranta

Jätä asiakkaidesi laskuttaminen asiantuntijan huoleksi. Hoidamme tarvittaessa kaiken laskutus- ja perintätoiminnan puolestasi huolellisesti ja tarkasti. Tehokkaan laskutuspalvelun, saatavien hallinnan ja seurannan avulla, varmistut siitä että raha kiertää ja taloutesi pysyy reaaliaikaisesti tasapainossa. Voit hoitaa laskutuksen myös itse sähköisellä taloushallinto-ohjelmistollamme. Laskut voidaan lähettää joko sähköisesti verkkopalveluna tai perinteisesti paperiversiona.

Maksuliikenne

Laskujen maksu on tarkkuutta vaativaa ja vie usein turhan ison osan työajasta. Jätä laskujen maksaminen meidän huoleksemme. Hoidamme ostolaskut ja muuut maksut puolestasi sähköisesti tai perinteisesti.